Huippua. Jokakerta kun nähhään pikkusiskon kanssa, tehhään toi "high five!" ja joskus jopa "high five extra". Eli aikamoista käsien läpsyttelyä siis, eilen tuntu että kohtahan tää tippuu kokonaan pois. Huhuhuh. Mutta hubahuban takia kannataa, kokeilkaa ihmeessä! Harmi, kun isä ja äiti ei lähteny mukaan..

Mitä minä teen koneella juuri nyt? Aloitin aamun mahtavassa pöhnässä seittemältä ja istuin aamupala pöydässä (joo ei omisteta erikseen aamupala pöytää ja tavis ruokaapöytää) tunnin lukien lehtee. Jänniä juttuja. Eritoten iski juttu eräästä nuoresta jalkapalloilijasta, joka pääsee Liverpooliin pelaamaan (siis se ostettais siihen joukkueesen) jahka vaan päättää lähteä. Kun samaisesta pojasta & kavereista muistan lukeneeni juttua reilu vuosi sitten. Silloin olivat lähdössä Italiaan. Ja vast ikään vanhemman sortin Imageja lukiessani oli piitkä kertomus, olisko ollu, Manchesterissä pelaavassa nuoresta pojasta. Ihailen tuollaisia urheilujalupauksia ja heidän "uhrautumistaan" lajin vuoksi.

Asiaan. Kävin lenkillä, venyttelin, otin suihkun ja nyt koneella. Pitäis kyllä lukee joko autokoulua tai ruotsia ja voisin vihdoin siivota tän huoneeni. Viikonpäästä kouluun..