Tätä sieppaa ihan kunnolla. Kunnollam, en ees muista millon olis ärsyttäny joku ei töihin liittyvä juttu näin paljon.. Eli mun tilanne:

Kotiin kolmen viikon kuluttua ja en näytä siltä miltä haluisin näyttää. Nyt ei mitään jauhantaa siitä, että pitäis olla tyytyväinen itseensä sellaisena kun on ja muuta, sillä minä en ole tälläinen luonnostaan eikä minun siksi tarvitse olla tyytyväinen. No tee sitten jotain äläkä vaan valita netissä (täällä kun ei oo ketään kelle valittaa livenä). Mitä voin tehdä? En voi liikkua. Naurettavan kuuloista, mutta sää on vaan niin kammottava eikä mulla oo mitään vedenpitäviä vaatteita tai ees tuulipukua. ja kurkkua kutittelee ja nenä jo valuu, eli teidän että tuonne MYRSKYYN ei oo asiaa. Inhottaa, harmittaa ja vaikka mitä. Olen kyllä vikan kerran tehnyt tiukan päätksen, että ei mitään herkkuja tähän suuhun. EI MITÄÄN! En vaan osta, en mene kaapille ja en laita suuhun. Yksinkertaista. Toivotaan.. Mutta ei kai pelkällä ruokavaliolla voi laihtua? Siis niitä pikadiettejä lukuunottamatta eli ei syö mitään.

On tää niin vaikeeta. Ei tää oo ees luonnollisen näköstä. Ällöttää, kun on päällä joku iso t-paita minkä muistaa olleen ennen aina löysä,niin nyt sitten jokin eli maha on ihan siinä kankaassa kiinni. En yhä voi uskoa, että mulla on todella näin iso maha. Koska tää todella on iso. Näkyy vielä selvästi sellanen ns. rajalinja, että millanen maha mulla ennen oli (ei mitään, pieni pömppis, mikä on täysin luonnollista). Kuvottaa. J avielä kun ei voi tehdä mitään. Joka ilta venyttelen, teen vatsat ja muut jumpat, mutta esim. lenkillä oon käyny tällä viikolla kaks kertaa. Tiistai iltana hölkällä (oli kyllä hyvä lenkki) ja keskiviikko iltapäivällä kävelyllä. Muuten on oo liikkunu, kun max.kilsan päivässä, usein en sitäkään. On tää kyllä totaalinen painajainen. Jos olis yhtään enempää aikaa täällä, menisin vaikka sinne hemmetin peilipelle raiskaussalille, ihan sama. Mutta kun en varmasti maksa sitä jäsenyyttä kahen viikon takia. Risoo risoo risoo.. Tänäänkin pääsis  jo puol seittemältä töistä ja babysittaus alkaa vasta kasilta eli olis aikaa. Mutta ei.

Hehei, nöyryytystä mulle. Alan pitää ruokapäiväkirjaa tässä netissä! Guru idea. Toivottavasti äiti ei lue tätä.. Pidän ainakin joskus.

Aamupala: riisimuroja, omena ja pala rusinapaahtista ilman voita.                           +myöhemmin puolet vauvan rusinapaahtiksesta ja muutama viinirypäle

Lounas: (sika myöhäänn, vasta noin 13.30..) Chicken sallad sandwich, ananasta joku 100g tjt, vähän (hyvä mitta=D) chashew pähkinöitä ja rusinoita ja mansikka banaani smoothie (sisältää paaljon hedelmää ja tuli puoleen hintaan leivän mukana)

Iltaruoka: ?? Haluisin tehhä kanasalaatin, kun on yhtä ihanaa kanaa jääkaapissa. Sellasta orgaanista kananrintaa, eli se vaan on kanaa, ei mitään grillattua, roastettua tai maustettua. Vois kai leivälle laittaa, vaikka ovatkin aika paksuja siivuja.. Ja varmasti ottaisin ton kaa vielä viipaleen täysjyvä paahtista ja jonkun hedelmän.

Iltapala: Joo, huono homma kun oon vaan iltasin kotona.. No varmaan lisää pähkinöitä tai sitten joku hedelmä.

Juomia kirjotan vaan mikäli jotain mainitsemisen arvoista, kuten kaakaota tjt. Ja tiedän, että ruokapäiväkirja ei oo mitään bingoo, eli yritetään arvailla mitä syö, mutta kun en kyllä luultavasti tuu enää illalla koneelle.. Mutta jos en syö salaatin, niin sitten jotain vauvan kaa. Esim eilen jotain riisimömmöö, jossa oli makeeta perunaa, naurista ja salaattia seassa. ihme kyllä tosi hyvää.

ja tää on siis aika normaali päivä syömisten osalta, no keskiviikkona söin yhen suklaakeksin ja ja tiistaina yhen tuuttijäätelön, mutta hui! Tai siis että tod. oo mitään herkkuja syöny muuten.. Eli... Mistä tää maha siis tulee? Voiko liikunnan puute todella vaikuttaa näin paljon? Vai mikä mättää? Ja miten voin lisätä liikuntaa? Ja miksi minä kysyn kysymyksiä, eihän tätä kukaan lue. Tai siis kukaan ulkopuolinen. Eli sama jos kirjottaisin kirjhettä siskoille. Blääh... Masentaa............ Ette siskot usko, miten oon kateellinen teille, kun teillä on joka aamu koulu-ja työmatkat mentävänä!!!! Ja reetalla vielä kauppaan jne.. argh..