Totta joka sana. Kyllä tekee gutaa pelkkä ajatuskin perjantaista.. Huolimatta siitä, että joudun alottaa illan työt jo joskus neljältä ja jatkamaan aina siihen saakka kunnes vauva menee nukkuu, viettämään aivan erimukavan illan täällä ton isän kaa kahestaan, heräämään huomisaamuna ties miten aikasin vauvan kaa ja babylickkaamaan aina iltapäivän puolelle saakka. Mutta silti, viikonloppu<3. Täällä jos jonkun asian oon oppinu, niin viikonlopun arvostamisen. Kun suomessa ne vaan aina meni johonkin. Perjantai lapsenvahtina ja mainoksia lajitellessa, lauantai niitä jakaessa ja sitten harkat (ellei onnistunu luistamaan) ja mässyä, sunnuntain läksyjä ja ehkä mummolassa ja illalla jumppa. No tota jumppaa kyllä kaipaan ja mainosten jakoo.. Mutta täällä: lauantai keskustassa ja sunnuntai lontoossa, hurraa!

Eilen kävi kyllä sellainen onnen kantamoinen, että. Ihan tsäkällä lähin keskustaan, tarkoituksena etsiä sopivia ja sopivan hintaisia urheiluvaatteita. Menin sitten yhteen ostoskeskukseen ja mitä silmäni näkevätkään: Julian & Gravesilla koko kauppa puoleen hintaan ja vain yhden päivän!!! Siis himpurat, miten mahtavaa. Tuo on siis tietynlainen luontaistuote taikka terveyskauppa. Ja nyt kun todella perehdyin kaupan antimiin niin siellähän myydään vaikka mitä. Kolme ja puol puntaa meni rahaa (eli ei mitään) ja sain: pienen pullon poreilevaa persikka vettä, pandan minttulakun, pussin sokerittomia lakritsi toffeita, pussin peruskuivahedelmiä, pussin chili mini riisikakkuja, pussin mini yrttipatonkeja ja paketin sellaisa kauniita kukkaiskuvioisia ns. paperisia leivontavuokia mitä voi kyttää esim. muffinssejen teossa (hei, osaako äiti tehhä muffinsseja?? Vähän cool!! kaipaan niin kovasti pullaa, ässä puikkuleipiä, kirsikka kaakkua, rahka ja mustikka piirakkaa, kerroskiisseliä jne..). Siis vau. Ja näin tarkemmin ajatellen olis pitäny ostaa paljon enemmänkin. Mutta tyytyväinen oon noihinkin. just avasin ton mini yrttivoipatonki pussin, nam maiskis! ne on siis vaan sellasia liitulakun<3 kokoisia, mutta maku kuin isossa ja vasta uunista tuleessa...

Niin ja kuten huomaatte, en pystyny lopettaa mässyä.. Mutta ei kukaan pysy. Ei edes tuo isä herra the terveellinen. Mua siis risoo, kun se ns. aina lesottaa että sen ruokavalioon ei kuulu rasva, sokeri tai liha, mutta ainakin eilen söi sheepherdpie:ta, usein syö ready salted sipsejä ja jotain orgaanisia tee keksejä. siis kyllähän se on tosi paljon perempaan mennyt, ennenhän se kävi joka päivä mäkissä (joo-o.. Muistan kun joskus keskusteltiin alkuaikoinani, että mäkkäri on ihan pepusta, mutta jotenkin se vetää mua puoleensa ja kyllä mä siell sillon tällön käyn ja se vakuutti käyvänsä vaan aniharvoin poikien kaa.... Aniharvoin, joopa joo. Jokaisena työpäivän lounaana..) ja aina söi sipsejä ja suklaata, mutta on toikin ärsyttävää etä esittää jotain gurua, mikä ei ole. hah, toissapäivänä se söi pekonia!! hoo tiedetään, typeräähän tällänen kyttäys on. Mun mielestä olis ihan jees etä se söin noita "herkkuja" rehellisesti, inhottaa tollanen feikkipyhimys!

Tänä iltana toivon pääseväni repsulaisen kaa skypeen, toivotaan että onnistuu.. Pikkusiskoo oon yrittäny meseen kytätä, mutta eipä olla satuttu samaan aikaan. Harmi. Luin just auppiskaverini, joka on nyt suomessa käymässä, kulumisia ja ekaa kertaa tuntu mahassa toi mun tuleva suomeen paluu. Hui, enää kolme viikkoo tässä talossa ja vaan 13 työpäivää!!!!! Ei sitä voi käsittää. Tykkään tosta äitistä ihan hirveesti, muista en niin paljon välitä. Tai siis kun isästä en tietnkään, mutta pojat on niin etäisii.. Hui hui hui!!!!!!!!