En osaa säästää. Saan joka viikko 80 puntaa, joista 20 laitan säästöön ja nuo rahat menevät tililleni, eli niitä en täällä Englannissa ollessani käytä. Mutta ne loput 60 puntaa.. Ne vaan aina menee!!! Esimerkiksi eilen. Lähdin ostamaan uimapukua ja löysin yhen tosi ihanan speedon kaksiosaisen. Pääväri on harmaa, muta vähän on myös valkeeta ja turkoosia. Mutta uimapuku maksoi n.25 puntaa, mikä on musta jees. Mutta jotenkin mulla vaan meni tolla reissulla 40!! Myöhemmin kun ynnäilin, totta. Mutta valtaosa tosta loppurahasta meni ruokaan joka poistui juuri erittäin tuskallisesti (no hyi!!!!!).

Tästä päästäänkin toiseen huonoon puoleeni, minkä olin jo kerennyt unohtaa. Tai no ei unohtaa, mutta sitä ei ollut tapahtunut aikoihin, joten olin jo ikäänkuin toivonut, että se olis ohi nyt. Mutta ei. Söin eilen lounaan mäkissä, sellasen ham and cheese toustedin ja limpparia. Sitten ostin kahvilasta leivoksen. Ja sitten söin matkalla kotiin yhen haribon karkkipussin ja 100g maltese suklaapalleroita!!!!!!!!!!!!!!!!!! Luulin, että kuolen. Nukahin nimittäin heti kotona, ja heräsin ihan säpsähtäen ovikelloon. En ees tiennyt kuka se nainen oli, laskin sisään ja menin vessaan ja oli kyllä niin lähellä etten oksentanu. Inhottaa sanookkin, mutta toivoin että olisin oksentanu. Oli niin hirvee olo. Vihainen itselleen ja pahoinvoiva, voiko kamalampaa olla. Jotenkin kuitenkin selvisin. Palasin huoneeseeni ja yritin olla ajattelematta. Puhaltelin saippuakuplia ja piirtelin hassuja "discoukkeleita" päiväkirjaan. Toimi kyllä hyvin, nyt vaan mun uusi kaunis me to you päiväkirja on turmeltu. Siitä kun piti tulla sellanen siisti, vain punaisella kynällä kirjoitettu..

Ostin muuten eilen myös coldplayn xy levyn. Hurraa. Näin se raha menee. oon niin kettuuntunu itelleni, että mietin jopa että en meniskään lontooseen, säästyis siinäkin vähän. Olis itseasiassa ihan kiva olla kotona, kun perhe ei oo täällä, nekin lontoossa. Mutta tietty menen, sillä en ilkeis tehhä ohareita kaverille ja kun kuitenkin ens viikonlopun oon kotona.. Sillon en kyllä osta mitään muutakun minimaalisesti ruokaa.

Mutta nyt matkaan. Treffit on jossain trafalgar squarella, ihan kun ees tietäisin missä se on. Noita squareja vaan on niin paljon!!!!!! Ja circuksia. Mutta eiköhän sinne osata.. Tai siis jos ei osata, apu on aina lähellä, kaupunki on ällön täynnä tietysti... Mutta nyt kun kerta lontooseen meen, haluun ostaa sen coma paidan. pakko saada se!!! ja taas menee rahaa, kun pitää ostaa se miesten puolelta, kun naisten puolelta ei oo kokoja.. Säälittävää.