Joo, hyvimpä menee tää mun kilot kuriin ohjelma... Söin eka sellasen suht normaalin luonaan eli jugurttia, appelsiinin ja caramel riisikakun ja "jälkkäriks" sellasen riisimuro vaahtokarkki patukan (mitkä on ihania!! Sellasia kunnon ällönmakeita, mutta silti ilmavia). Mutta sitten daddy the health tuli kotiin ja "pakotti" mut syömaan jotain savustettua makrillia. Sillä on nyt muutaman päivän ollu tollanen ruuan tuputus vaihe, esim. eilen söin sen kaa jotain savustettua tofusalaattia. En oikein tiiä, mitä se tofu oli. Ei ainakaan tofu juustoo, jotain 85% oli soijaa....... Terveysruoka ruuls! Oli vaan hyvä eilein kun tota salaattia näykittiin, toi äiti kysy, että voiko tuo isä syödä paprikaa ja isä sanoin: Wait, I check from my biblioteg" ja kaivoi terveysoppaansa esiin. (tiedän, en osaa kirjottaa sanaa raamattu).

Paha. Olin lauantaina Lontoossa kahen melko vieraan tytön kaa. Ja oltiin tyyliin koko yhdessäolo aikame pizza hutissa!! Oikeesti.. ehheh. Mutta kun tavattiin vasta kahelta (shoppasin sitä ennen itelleni vihdoin comapaidan!! Tosin vaaleenpunaisen, mutta coma mikä coma) ja mä lähin jo kuudelta kotiin. Eli eihän me nyt niin kauan siellä oltu.. Kun otettiin sellanen meal deal for tree. Eli saatiin kolme alkuruokaa (nachoja kastikkeella, veneperunoita ja dippi ja valkosipulipatonkia), iso pitsa yhteiseks (kana ananas, nam..) ja jälkkäri (juustokakkua vadelmilla). Aika kivasti, tosin olin ihan ähkyssä ton jälkeen..

Mietin tässä just että pitäisköhän nyppiä kulmakavat.. Mutta jos nypin ne nyt, pitää nyppiä saman muotoiseks kun viime kerralla, kun ei nää oo vielä kasvanu takas siihen wild and free lookkiin. Mutta kun en oikein tykänny siitä edellisestä.. Kun oon nyt muutaman viikon tarkkaillu muiden kulmakarvoja ja hirmu monella on sellaset tosi karvaisat mutta hallitut. Tai siis sellanen ohuus ei taida olla enää hot (no en kyllä koskaan kuvailis KULMAKARVAmallia sanalla hot). Ehkä pitäis antaa ammattilaisen hoitaa homma. Mutta ei luoja paratkoon täällä, mitä siitäkään tulis!!! Varmasti poistuidin joku ihmeviritys otsallani roikkuen tjt.. Kampaajallakin on jo aina ihan täys työ ja vaiva selittää mitä haluun. Ja sekin on nyt launataina eessä. Haluisin tasauksen, mutta se maksaa ihan sikana, joten voisin samalla kerrostaa koko fledan vähän paremmin. tai siis viimeks mulla makso ihan kunnon leikkaus ja kerrostus 20£. Hirveesti, mutta kun toi on sellanen hiussalonki, eli ne myös aina pesee hiukset. Mutta silti. Kun epäilen, että leikkaus kun leikkaus on ton hintanen. Elän kyllä aika tiukalla budjetilla at the moment, mulla on 2,64£ lompakossa. Hurraa. Mutta onpaha kaikenmaailman suomeen säästäminen ohi, hiphip hurraa, hiphip hurraa!!

Hmph, en taija iletä mennä kokkailee, kun näillä on nyt vieraita. tai no kokata vielä vois, mutta vois olla vähän  vaivaannuttavaa mennäsyömään tohon tyyliin-kaikki-seinät-lasia -huoneeseen kun kaikki hengaa pihalla jonne on siis täydin avoin yhteys. Eli nälässä vähän aikaa. Ja mikä tota kelloo vaivaa?? Pitäiskö se aika aina vaihtaa, viimeks laitoin sen oikeeseen aikaan ja nyt se näytti taas ihan omiaan.. Eli nää kellonajat ei välttämättä aina pidä paikkaansa.