-->tota laulua ja monia muita täällä hoilattiin non-stoppina muutama kuukaus sitten, kun vanhimmalla pojalla oli koulumusikaali villinlännen teemalla... No parempi tuo kun ikuiset westlifen "you rise me up"... Yäk! Asiaan Kebe asiaan!

Tänään on taas iisimpi työpäivä: aloitan vasta yheksältä ja teen kahteen ja ilta sitten normaalisti viidestä seitsemään. Tossa aamulla tunti on varattu siivoomiseen: keittiö, ruokailuhuoneen lattia, vessat ja kylppäri. Sitten onkin aika ottaa vauva holhoukseeni ja valmistella kävely. Kun vauva tuntee unen kutittelevan silmäluomia (=parkuu korkeelta ja naama punaisena), laitan sen kärryihin ja lähden kävelylle. El ikun vauva on nukahtnu, parkkeeraan jollekkin penkille lähelle kauppaa ja menen ostaa halpaa limpparia ja jos on lämmin, jäätelöö. Hurraa! Tälläsestä mä tykkään. En voi käsittää, että valtaosalla auppiksista on aina tällästä.. Siis niillä jollaon van vauva.

Hmm. Tota vauvaa oli purtu nurseryssä ja nyt toi äiti on päättäny laittaa vauvan sinne enää vaan kahtena päivänä kolmen sijaan. Kivat vaan kun purija on luultavasti ton äitin parhaan kaverin vauva.. Se oli ennen niin pieni, helppo ja herttainen; aina yhtä hymyä. Mutta sitten se vaan muuttu monsteriks (mikä vielä rimmaa sen nimen kaa..): alkoi purra, raapia, repiä, kynsiä ja kaikki tuo vaan pelottavasti hymyillen.. HUI!!

Yh, täällä kun tehdään nykyään joka aamu itse tota tuoremehua (joka aamu=aamuina jolloin au pair on siivoamassa mehumyllyn), itsekkin olen sitä päässyt nauttimaan. Ush. Se on hyvää, jos siinä on kaupan hedelmiä, mutta noi oman puutarhan kasvatit ei vaan istu. Kirpeistä päärynöistä ja piskuisista luumista herutettu tahna ei ole hyvää. Ei ainakaan, jos on just pessy hampaat (miten ihmiset voi eka pestä hampaat ja sitten syödä?? Mun kaveripiiristäkin löytyy tollaisia kummajaisia).

Btw. Toi kello on aina aikasemmin näytäny suomen ajan!! Eli en mä noita oikeesti tolasiin aikoihin oo kirjotellu, vaan aina kaks tuntia aikasemmin. No ihan kun ketään kiinnostais, eihän tätä lue kun kaks tai kolme ihmistä..