Joo, todellakin lähden tänään Lontooseen katoille hyppii!! Sää on mainio, ei mulla oikein oo täällä tekemistä, en mä mitään ruokaa tarvii siellä (kun eihän mulla oo sitä rahaa kun matkoihin) ja ei tännehullujen huoneelle voi jäähä koko päiväks.

Toi isä on kyllä kaikissa vähänkin tavallisuudesta poikkeavissa tapahtumissa aika hirvittävä, toi äiti mullenoin sanoi ja mä äydestä sydänmestäni allekirjoitan. Se ei oikein auta noissa pakkaamisissa tai muissa matkavalmisteluissa, mutta haluaa että kaikki tehdään silti sillä the sen tyylillä eli kaikkein epäloogisimmalla. Se haluis mm. että me koko konkkaronkka (kuusi ihmistä) lähettäis kahella matkalaukulla. Että sen ja maman kamat yhteen ja mä, pojat ja vauva yhteen. Hei haloo.. Tänään just toi äiti sano, että ei pärjätä kolmellakaan, pakko ottaa neljäs. Oikeestaan tolle isälle on jäänyvaan noi paperihommat tehtäväks ja ei se kyllä oikein niistä selvinnyt. mm. vasta tän kuun alussa se alko miettiä, että pitäiskö lentokentälle ja hotelliin ilmottaa, että sillä on se sähköskootteri eikä se pysty kävelee jne.. Ja eilen selvis, että se ei oo lainkaan lähettäny jotain tärkeetä vahvistuspaperia sinne hotellille.. Kehtas vielä syyttää tota mamaa, en ees muista minkä tekosyyn se siihen kehitteli, tyyliin että et muistuttanut jne.

Nyt aamulla alko kunnon show jo ennen seitentä, pyöriskelin kuitenkin sängyssä vielä kasiin. Kissakin vaan oksentaa, eikä tuo mies suostu viemään sitä eläinlääkärile!! Tuo on jo eläinrääkkäystä. Se oksentaa noin joka toisella kerrallakun syö ja nyt me ollaan vielä lähössä viikoks pois. "I don't care. I've better things to do." Ja painui vajaansa polttamaan.. 45 MINUUTIKSI! Hätinä tuli siskoaan ja hänen tyttöönsä hyvästelemään, ovat lähössä takas heidän kotiinsa Floridaan. Ja kerkespä vielä vanhimmalle pojalle aika rajusti karjua ja mua pahasti mulkoilla, kun haluun ottaa oman pienen matkalaukkuni.

Eli ilolla lähden karnevaaliloimaan. heheh, paitsi emme ehkä katoilla hypi, kun tänään taitaa olla se perhepäivä.. Sääli, katot kiehtoo. Mutta tunnin päästä lähtö, sitä ennen voisvihdoin pakata. Ja vaikka rukoilla, että juna-asemalla pelittäis visa electron...