Eilen illalla host mama kysyi, josko voisin nukkua yön vauvan monitorin kaa ja herätä aamulla sen kaa leikkimään. (vauvan, ei host maman). Ihan positiiviselta kuulosti, vauva kun on lähiaikoina aina nukkunu tyyliin puol seittemään. Menin hyvissä ajoin, puol yheltätoista sänkyyn, mutta uni ei vaan tullut. Kieriskelin ja kieriskelin, olin liian väsynyt noustakseni puuhaamaan jotain. Vielä puol yheltäkin katoin kelloo. Seuraava muistikuva on, että monitorista kuuluu jotain kitinää. Ihan rauhassa nousin venytellen, ei kiirettä, sillä ei sinne heti tarvii rynnätä. Nostin kännykän kelloo kattoakseni ja voi kauhistuksen kanahäkki!!!; se ei ollu vielä ees viittä!!!!!!! Voin sanoa, että aika tyhjänä oli mieli tossa vaiheessa..

Hain tutuin huoneeseeni ja päätion venata vauvan heräävän enemmän. Puol kuudelta sitä pysty sanoo jo mekkalaks, niinpä kipusin yläkertaan. Ja siellä se istua törötti sängyssään. Päättäväisesti menin ja kippasin sen selälleen, kun alko huutaa tökkäsin tutin suuhun ja kun se oli vielä tosta lamaantunut laitoin äkkiä peitot päälle ja tungin ne "helmat" pinnojen ja patjan väliin niin että se ei pysty helpolla kierimään (paha=D), unimusa päälle ja äkkiä kyykyyn, ettei se nää mua. Ja vauva nukahti, haah!!! Voiton riemuisena painuin omaan sänkyyn.

Mutta taas jälleen uni oli jossain aivan muualla. Puol seittemältä luovutin ja aloin tyhjentää astianpesukonetta, siistin huonettani (no tässä asketiassa onkin paljon siistimistä..), ruokin kissa, kirjotin päivistä jne... Ja vasta kaheksalta se vauva sitten heräs! Tunnin leikin hänen ja kahden vanhemman pojan kaa, sitten host mama heräs ja oli aika "järkyttynyt" vauvansa käytöksestä. Mutta kiitollinen mulle. On kivaa olla avuksi.

Rupeen varmaan kohta nukkuu. On tullu tänään nimittäin myös paljon liikuttua. Eka kampaajalle, matkaan meni reippasti kävellen 45minsaa eli ei ihan lähellä oo se paikka. Ja eka matkalla harpoin vielä ohi, kun oli hirvittävä vesisade+ en muistanu miltä se kampaaja näyttää/mikä osote se on/ mikä nimi. Kerkesin kuitenkin ihan ajoissa. Paha, kun en tienny ekaan puoleen tuntiin oliko mun kampaaja mies vai nainen. Mutta oli se mies, kengistä hogasin. Ton jälkeen popahdin kaupan kautta kotiin ja sitten täysin päin vastaiseen suuntaan, keskustaan. Pyörin kaupoissa ja kävin mäkissä. Rakastan mäkkiä. Söin tosi hyvän tumman patongin jonka täytteenä chicken tikkaa ja salaattia (en tajua, mistä toi tikka tulee..). Kotona katoin tunnin Malchom on the middleä eli veljemme on neroa, puhuin 45 minsaa perheen kaa skypessä ja otin tunnin kylvyn. heheh, olin siis yksin kotona.

Nyt en rupeekkaan vielä nukkuu vaan katon kirjastosta vuokraamani leffan, First Daughter. Joku perus varhaisteini häslinki, kertoo usan pressan tyttärestä, joka haluis olla tavallinen nuori. (herää kysymys, miksi käytin 2.75£ tohon..) katon ton, koska nukkuminenkaan ei onnistu: isäntä perheeni on vaihteeks musikaalisella tuulella ja tää kämppä on äänieristys vapaa vyöhyke. Hyvät lauluäänet noilla kaikilla kyllä on. Musiikkimaut ei vaan "ihan aina" täsmää. Öitä vaan kaikille, eli kotiopelle ja ZaZulle.