*sensuroitu* Nää on taas sellasia tosi elämän umpikujia: pitkään oon onnistunu välttämään itteni tollasiin ajamisen, eilen tosin tein sen.

Kerroin host mamalle, että lähden lokakuun tokavikalla viikolla ja kun en heti saanu rykästyä, että meen vielä bracknelliin viikoks, se äiti alkoi että "sääli, kun poikien synttäritkin on suraavalla viikolla. Mutta pakkohan sinun on mennä, kun koulu kutsuu." enkä vaan saanu sanottua, että en mä vielä maasta lähe. Mutta toisaalta, en kyllä ole kovin läheinen poikien kaa. esim. tänään kun lähin töiden jälkeen ulos ja sanoin heipat keskimmäiselle, hän kysyi että collegeenko oon menossa. "een... Siinä on kesäloma, niinkun sullakin" ja lisäsin mielessäni, että college loppu noin kaks kuukautta sitten.

Naurettavaa tänään. Perheen vanhemmat olivat keittiössä ja keskustelu koski, sitä miten noi ei saa jotain verohelpotusta--niiden mielestä niillä ei raha riitä ja heitä kohdllaan kaltoin. n-a-u-r-e-t-t-a-v-a-a. Istuivat keittiössä nauttien savukala sandwitcejä, naisella jotkut bikinit päällä. sillä hän vietti monta tuntia päivällä vain ottaen aurinkoa, sillä on kotiäiti jo yli kymmenen vuoden takaa ja vauva oli päivähoidossa. Mies taas oli juuri tullut töistä , tunnin tai kaksi kävi siellä tänään istumassa. Vanhin poika ei ollut kotona, oli juuri tennisleirillä. Nuorin poika kavereineen polski takapihan uima-altaassa ja esitteli taitoja, jotka oli oppinut kesäloman sukelluskurssilla. Ja minä au pair lue siivooja siellä ympärillä häärin, siivosin ennestään jo aika puhdasta taloa. Ja ensi kuussa ollaan menossa cran canarialle, toukokuussa oltiin disney landiissa ja äiti vielä espanjassa.. Ja siivooja käy kerran viikossa, puutarhuri ja ruohonleikkaaja samoin. Ja myöhemmin äiti vielä vertaili pojan äidin kaa kesäharrastuksia: sukellus, tennis, jalkapallo, leiri....... Eipä tietenkään teillä ole rahaa. Tajuasivat edes hävetä.